Aikataulut ja ilmoittautumiset

Katso treeniajat etusivulta!

Brasilialaisen Jiu-jitsun ja lukkopainin peruskurssi

 

Peruskurssilla käymme BJJ:n ja lukkopainin tekniikoita läpi turvallisesti. Tavoitteenamme on, että BJJ-kärpänen iskee mahdollisimman moneen peruskurssilaiseen. Onnistunut peruskurssi tarkoittaa meillä, että kurssin käynyt harjoittelija haluaa jatkaa BJJ:n tai lukkopainin parissa. 

Lue lisää

Ilmoittaudu peruskurssille täältä

Naisten kuntokamppailu

 

Joskus miespuolisten kanssa voi olla paino- ja voimaeroja liian paljon, jotta tietyt tekniikat toimisivat. Naisten kuntokamppailussa pääset lajin saloihin kiinni ilman aikaisempaa kokemusta. Kuntokamppailukurssin jälkeen sinulla on edellytykset jatkaa BJJ:n tai lukkopainin harjoittelua naisten omassa ryhmässä tai halutessasi muissakin treeneissä. 

Lue lisää

Ilmoittaudu naisten kuntokamppailuun täältä

Jatkoryhmä

 

Jatkoryhmä on tarkoitettu peruskurssin käyneille tai niille, joilla on ollut taukoa BJJ:stä tai lukkopainista. Joskus voi olla liian suuri kynnys tulla mukaan suoraan normaaleihin treeneihin ja sparreihin, koska taidot ovat unohtuneet ja muutama lisäkilo on ehkä tullut lisää. Tässä ryhmässä voit aloittaa turvallisesti uudelleen BJJ:n harjoittelun. 

Lue lisää

Ilmoittaudu jatkoryhmään täältä

Treenit ja sparrit

 

Normaaleja treenejä meillä pyörii todella paljon ja sparrimahdollisuuksia on joka päivä. Tekniikkatreeneihin kannattaa osallistua aina kun on mahdollisuus ja sparreihin kannattaa tulla mukaan, kun siltä tuntuu. Kalenterin salliessa meillä on mahdollisuus myös vapaaseen treenailuun harjoittelukaverin kanssa. Tätä varten kannattaa vilkaista treenikalenteriamme. 

Lue lisää

Ilmoittaudu mukaan täältä

Brasilialaisen Jiu-jitsun ja lukkopainin yksityistunnit

 

Yksityistunnit eli privaatit ovat hyvä tapa kehittää nopeasti itseään lajin parissa. Yksityisopetuksen avulla pääset nopeasti lajin saloihin kiinni huippuvalmentajan avulla. Tämä sopii erityisen hyvin paluuta tekevälle BJJ-harrastajalle, jolle on ehtinyt tulla taukoa harjoittelusta. Lue lisää

GROUND  GAMES

BRAZILIAN JIU-JUTSU

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

AUKIOLOAJAT

Arkisin: 07.00 - 21.00 (Treenikalenterin mukaan)

Viikonloppuisin: Vapaata treeniä.

TULE MUKAAN RAKENTAMAAN BJJ-YHTEISÖÄ KESKUSTAAN!