Brasilialaisen Jiu-jitsun ja lukkopainin peruskurssi

 

Peruskurssilla käymme BJJ:n ja lukkopainin tekniikoita läpi turvallisesti. Tavoitteenamme on, että BJJ-kärpänen iskee mahdollisimman moneen peruskurssilaiseen. Onnistunut peruskurssi tarkoittaa meillä, että kurssin käynyt harjoittelija haluaa jatkaa BJJ:n tai lukkopainin parissa. 

Lue lisää

Ilmoittaudu peruskurssille täältä

Jiu-Jitsu & Grappling 

 

Meillä on harjoituksia sekä puvun kanssa (BJJ/Jiu-jitsu) tai ilman pukua (lukkopaini/grappling) treeneihin voi tulla, kun on käynyt peruskurssin. 

Ilmoittaudu täältä

Drills & Sparring

 

Drillaus ja sparrausvuoroissa on voi hiota omia tekniikoita harjoittelukaverin tai kokeneemman avulla. Normaaleja treenejä meillä pyörii todella paljon ja sparrimahdollisuuksia on runsaasti. Tekniikkatreeneihin kannattaa osallistua aina kun on mahdollisuus ja sparreihin kannattaa tulla mukaan, kun siltä tuntuu. Kalenterin salliessa meillä on mahdollisuus myös vapaaseen treenailuun harjoittelukaverin kanssa. Tätä varten kannattaa vilkaista treenikalenteriamme. 

Lue lisää

Ilmoittaudu mukaan täältä

Brasilialaisen Jiu-jitsun ja lukkopainin yksityistunnit

 

Yksityistunnit eli privaatit ovat hyvä tapa kehittää nopeasti itseään lajin parissa. Yksityisopetuksen avulla pääset nopeasti lajin saloihin kiinni huippuvalmentajan avulla. Tämä sopii erityisen hyvin paluuta tekevälle BJJ-harrastajalle, jolle on ehtinyt tulla taukoa harjoittelusta.

Kysy erikseen yksityistunneista info@groundgames.fi