Drills & Sparring

Katso treeniajat etusivulta

Drillaus ja sparrausvuoroissa on voi hiota omia tekniikoita harjoittelukaverin tai kokeneemman avulla. Normaaleja treenejä meillä pyörii todella paljon ja sparrimahdollisuuksia on runsaasti. Tekniikkatreeneihin kannattaa osallistua aina kun on mahdollisuus ja sparreihin kannattaa tulla mukaan, kun siltä tuntuu. Kalenterin salliessa meillä on mahdollisuus myös vapaaseen treenailuun harjoittelukaverin kanssa. Tätä varten kannattaa vilkaista treenikalenteriamme. 

Aamutreenimahdollisuuksia on joka arkipäivä alkaen kello 7.00. Aamuharjoittelu koostuu huolellisesta alkulämmittelystä, jossa herätellään kehoa uuteen päivään ja tekniikkaosiosta, jotka sopivat kaikille tasosta riippumatta. Lopussa on reilusti aikaa tekniselle rullailulle / kevyelle sparrille.

Drilli ja Sparritunti järjestetään maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello  17.00 - 18.00. Nämä treenit ovat vapaampia, eikä varsinaiseti ohjattua tuntia ole, mutta näissä oppii varmasti kokeneemmilta jo pelkästään seuraamalla muiden sparrisessioita.

Ilmoittaudu mukaan!